Saskaņā ar jauno ziņojumu Bitcoin "kalnrači" jūlija mēnesī pārdeva 5.700 BTC

 




        Saskaņā ar Hash Rate Index ziņojumu, Bitcoin kalnrači jūlijā turpināja pārdot savus krājumus. Šīs struktūras ir negatīvi ietekmējušas BTC cenas kritums un augošās darbības izmaksas, kas radījis finansiālu stresu to darbībai.


           Līdz šim ziņojumā teikts, ka Bitcoin kalnrači ir saražojuši 3.470 BTC, salīdzinot ar 5.767 pārdotajiem BTC. Šī uzvedība veicināja lejupslīdi citāts gada BTC 2022. gadā un turpinās izdarīt spiedienu uz kriptovalūtu tirgu.

        Kā redzams zemāk, lielākie publiskie Bitcoin kalnrači ir pārdevuši savus BTC, kamēr ražošana atpaliek. Ļoti nedaudziem kalnračiem ir izdevies pārdot to, ko viņi ražo, vai nepārdot vispār.

        Ziņojumā teikts, ka Core Scientific bija lielākais pārdevējs ar tirgū lejupielādētajiem 1.970 BTC salīdzinājumā ar 1.200 saražotajiem BTC. BitFarms un Argo seko attiecīgi 1.600 BTC un aptuveni 900 BTC.


Ziņojumā teikts, ka ASV bāzētie Bitcoin kalnrači ir īpaši smagi cietuši. Darbības šajā valstī ir skārušas "karstuma viļņu virkne", kas lika viņiem pārtraukt vai pārtraukt darbību samazinātas elektroenerģijas dēļ, apzināti samazinot enerģijas ražošanu, lai mazinātu spriedzi tīklā. Ziņojumā teikts, ka:

    "Palielinoties karstumam jūlijā, tīkli nokļuva stresa situācijā, jo tika ražoti nepietiekami enerģijas produkti (piemēram, vēja enerģija Teksasā) un pārmērīgs pieprasījums, ko izraisīja maiņstrāvas izmantošana un citi tīkla stresa faktori; daudzi rūpnieciska mēroga kalnrači šajos laikos pārtrauca darbu, lai stabilizētu tīklu un atgrieztu elektroenerģiju enerģijas piegādātājiem."


Lai redzētu šī brīža Bitkoina vērtību, spied šeit.



Informācijas avots: https://www.cripto-valuta.net/lv/i-minatori-di-bitcoin-hanno-venduto-5-700-btc-durante-il-mese-di-luglio-secondo-un-nuovo-rapporto/

Komentāri

Populāras ziņas